Generelle vilkår og betingelser copenhagenmuseum.com
Artikel 1 – Definitioner
Følgende udtryk har den betydning, de er tildelt i forbindelse med disse vilkår og betingelser:
Karensperiode: den periode, hvori forbrugeren kan udøve fortrydelsesretten;
Forbruger: en fysisk person, hvis adfærd ikke forekommer i forbindelse med udøvelsen af et erhverv eller virksomhed, men som indgår en fjernkontrakt med en købmand;
dag: kalenderdag;
Varighedsaftale: en fjernkontrakt vedrørende en række produkter og/eller tjenester, hvor leverings- og/eller købsforpligtelserne er spredt over tid;
Varigt medium: Ethvert middel, der gør det muligt for en forbruger eller erhvervsdrivende at gemme oplysninger, der er adresseret til ham personligt, på en måde, der tillader fremtidig gennemgang og uændret kopiering af de lagrede oplysninger;
Fortrydelsesret: forbrugerens ret til at opgive muligheden for en fjernkontrakt i fortrydelsesperioden;
Erhvervsdrivende: en fysisk eller juridisk person, der leverer produkter og/eller tjenester til forbrugere på afstand;
Fjernkontrakt: en kontrakt om fjernsalg af produkter og/eller tjenester, der udelukkende anvender en eller flere fjernkommunikationsteknologier inden for rammerne af systemet i den erhvervsdrivendes organisation indtil tidspunktet for indgåelse af kontrakten;
Telekommunikationsteknologi: henviser til teknologi, der kan bruges til at indgå en aftale, uden at forbrugeren og iværksætteren er på samme sted på samme tid.
Artikel 2 – Den erhvervsdrivendes identitet
Tilgængelige tider:
Hverdage 8:30 til 17:00.
E-mailadresse: [email protected]
Artikel 3 – Anvendelse
Disse generelle vilkår og betingelser gælder for ethvert tilbud fra den erhvervsdrivende og for enhver fjernsalgsaftale indgået mellem den erhvervsdrivende og forbrugeren.
Teksten til disse generelle vilkår og betingelser vil blive udleveret til forbrugeren, inden der indgås en fjernsalgsaftale. Hvis dette ikke med rimelighed er muligt, vil den erhvervsdrivende inden indgåelse af fjernaftalen tilkendegive, at de generelle vilkår og betingelser er tilgængelige for den erhvervsdrivende og vil blive sendt til forbrugeren gratis så hurtigt som muligt. Efter anmodning fra forbrugere.
Hvis fjernaftalen indgås elektronisk, vil forbrugeren uanset det foregående afsnit modtage teksten til disse generelle vilkår og betingelser elektronisk, inden fjernaftalen indgås, således at forbrugeren nemt kan gemme indholdet. Holdbar databærer. Hvis dette ikke er rimeligt muligt, vil den erhvervsdrivende inden indgåelse af fjernaftalen angive, hvor de generelle vilkår og betingelser kan ses elektronisk, og på forbrugerens anmodning kan de sendes til forbrugeren elektronisk eller i anden form gratis vej.
Såfremt vilkår og betingelser vedrørende specifikke produkter eller ydelser er gældende ud over disse generelle vilkår og betingelser, finder andet og tredje afsnit tilsvarende anvendelse, og forbrugeren kan altid pålægge det, der er mest fordelagtigt for ham i tilfælde af uforenelighed. Betingelser Generelle vilkår og Gældende betingelser.
Artikel 4 – Tilbud
Hvis et tilbud har begrænset gyldighed eller er underlagt betingelser, vil dette tydeligt fremgå af tilbuddet.
Dette tilbud indeholder en fuldstændig og præcis beskrivelse af de tilbudte produkter og/eller tjenester.
Beskrivelsen er detaljeret nok til, at forbrugeren kan foretage en god vurdering af det tilbudte produkt. Hvis handlende bruger illustrationer, vil disse trofast repræsentere de tilbudte produkter og/eller tjenester. Handlende er ikke bundet af åbenlyse fejl eller fejl i tilbud.
Hvert tilbud vil indeholde sådanne oplysninger, så forbrugerne tydeligt forstår deres rettigheder og forpligtelser forbundet med at acceptere tilbuddet. Dette omfatter især
: Pris, inklusive afgifter;
b. Eventuelle leveringsomkostninger
c. Hvordan man underskriver aftalen, og hvilke handlinger der skal tages;
d. Om fortrydelsesretten gælder;
e. Betalingsmetoder, levering og udførelse af aftalen;
F. Perioden for at acceptere et tilbud eller den periode, hvor en erhvervsdrivende garanterer en pris;
G. Størrelsen af satsen for telekommunikation (hvis omkostningerne ved at bruge telekommunikationsteknologi beregnes på et andet grundlag end den almindelige basistakst for den valgte kommunikationsteknologi);
H. Om aftalen arkiveres efter den er underskrevet, og i givet fald hvordan forbrugerne kan opnå aftalen;
JEG. De midler, hvormed forbrugere kan få information om de data, de giver under kontrakten, og hvordan de kan rette disse data, før de indgår en kontrakt;
j. Ud over nederlandsk, det sprog, kontrakten kan indgås på;
k. De adfærdskodekser, som handlende skal overholde, og hvordan forbrugere kan få adgang til disse adfærdskodekser elektronisk
JEG. Minimumsvarigheden af en fjernkontrakt, hvis aftalen omfatter kontinuerlig eller periodisk levering af produkter eller tjenester.
Artikel 5 – Aftale
Hvis kontrakten indebærer kontinuerlig eller periodisk levering af et produkt eller en tjenesteydelse, den resterende minimumsperiode under kontrakten.
Hvis Forbrugeren accepterer Tilbuddet elektronisk, vil Forretningen straks bekræfte modtagelsen af Tilbudsaccepten elektronisk. Så længe forretningen ikke bekræfter denne accept, kan forbrugeren annullere aftalen.
Hvis aftalen indgås elektronisk, vil den erhvervsdrivende træffe passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre elektronisk transmission af data og sikre et sikkert netværksmiljø. Hvis forbrugerne kan betale elektronisk, vil handlende træffe passende sikkerhedsforanstaltninger.
Erhvervsdrivende kan inden for de juridiske rammer indhente oplysninger om forbrugerens mulighed for at opfylde betalingsforpligtelser, samt oplysninger om de kendsgerninger og faktorer, der har betydning for ansvarlig indgåelse af fjernaftaler. Hvis denne undersøgelse giver den erhvervsdrivende tilstrækkelige grunde til ikke at indgå kontrakten, er han berettiget til at afvise ordren eller anmodningen med begrundelse eller at underlægge dens udførelse særlige betingelser.
Forretningen sender følgende oplysninger til forbrugeren skriftligt eller på en måde, som forbrugeren kan opbevare på et varigt medium, som er tilgængeligt for forbrugeren, sammen med produktet eller tjenesteydelsen: Klage;
b. Betingelser og metoder for forbrugere til at udøve fortrydelsesretten, eller en klar erklæring, der udelukker fortrydelsesretten;
C. Oplysninger om garanti og tilgængelig eftersalgsservice;
d. Data indeholdt i paragraf 4(3) i disse Betingelser, medmindre Forretningen har givet disse data til Forbrugeren før indgåelse af kontrakten;
e. Krav om at opsige aftalen, hvis kontraktperioden overstiger et år eller er på ubestemt tid.
Ved en langvarig aftale gælder bestemmelserne i det foregående afsnit kun for den første levering.
Artikel 6 – Fortrydelsesret
Ved køb af et produkt har forbrugeren mulighed for at opsige aftalen inden for 30 dage uden at angive en grund. Denne frist begynder dagen efter modtagelsen af produktet af forbrugeren eller af en repræsentant for den erhvervsdrivende, som er udpeget og informeret på forhånd af forbrugeren.
I denne periode vil forbrugerne håndtere produkter og emballage med varsomhed. Han vil kun åbne pakken eller bruge produktet i det omfang, det er nødvendigt for at vurdere, om han ønsker at beholde det. Hvis han ønsker at udnytte sin fortrydelsesret, returnerer han produktet til den erhvervsdrivende på rimelige og utvetydige betingelser sammen med alle relevante komponenter og i så vidt muligt original stand og emballage. Instruktioner leveret af handlende.
Artikel 7 – Udgangsgebyrer
Hvis forbrugeren gør brug af fortrydelsesretten, skal han afholde de maksimale omkostninger ved returnering.
Hvis en forbruger har betalt et bestemt beløb, refunderer forretningen dette beløb hurtigst muligt, dog senest 30 dage efter returneringen eller fortrydelsen.
Artikel 8 – Betingelser for fortrydelsesretten
Operatøren kan annullere forbrugerens fortrydelsesret i overensstemmelse med bestemmelserne i stk. 2 og 3 i denne artikel. Udelukkelsen af fortrydelsesretten er kun gyldig, såfremt den erhvervsdrivende udtrykkeligt angiver dette ved afgivelse af tilbuddet eller i hvert fald i god tid før indgåelse af kontrakten.
Fortrydelsesretten gælder kun for følgende produkter
: Fremstillet af handlende i henhold til forbrugernes specifikationer;
b. Naturligvis af personlig karakter;
C. På grund af sin natur kan den ikke returneres;
Artikel 9 – Pris
Der vil ikke ske prisstigninger på de tilbudte produkter og/eller ydelser i den gyldighedsperiode, der er angivet i tilbuddet, bortset fra prisændringer til momssatsen.
Uanset det foregående afsnit kan en Erhvervsdrivende tilbyde produkter eller tjenester til variable priser, forudsat at disse priser er påvirket af udsving på de finansielle markeder, som Erhvervsdrivende ikke har indflydelse på. Tilbud skal afgives med henvisning til dette link og er med forbehold for udsving, og de nævnte priser er alle vejledende priser.
Prisstigninger inden for 3 måneder efter aftalens indgåelse er kun tilladt, hvis de er forårsaget af love, regler eller regler.
Prisstigninger mere end 3 måneder efter aftalens indgåelse er kun tilladt, hvis den erhvervsdrivende forudsætter, at følgende betingelser er opfyldt: eller \
b. Forbrugere har ret til at opsige kontrakten på den dato, hvor prisstigningen træder i kraft.
Priser angivet i tilbud på produkter eller tjenester er inklusive moms.
Artikel 10 – Overensstemmelse og garanti
Den erhvervsdrivende garanterer, at produkterne og/eller tjenesterne overholder specifikationerne, pålideligheden og/eller tilgængeligheden angivet i tilbuddet og med de rimelige krav til pålidelighed og/eller tilgængelighed og de lovbestemmelser og/eller regeringsbestemmelser gældende på datoen for aftalen. Hvis det er aftalt, garanterer den erhvervsdrivende også, at produktet er egnet til et andet navn end dets normale navn.
Garantiplaner, der tilbydes af en forhandler, producent eller importør, påvirker ikke de juridiske rettigheder og krav, som forbrugerne kan gøre gældende over for den erhvervsdrivende i henhold til aftalen.
Artikel 11 – Levering og ydeevne
Sælger vil udvise ekstrem forsigtighed, når han modtager og opfylder ordrer på produkter og evaluerer anmodninger om at levere tjenester.
Leveringsstedet anses for at være den adresse, som Forbrugeren har oplyst til Virksomheden.
Under hensyntagen til bestemmelserne i artikel 4 i disse generelle vilkår og betingelser, vil virksomheden eksekvere accepterede ordrer omgående men senest 30 dage, medmindre der er aftalt en længere leveringsperiode. Hvis leveringen er forsinket, eller hvis levering ikke er mulig eller kun delvis, giver vi forbrugeren besked inden for 30 dage efter ordreafgivelse. I dette tilfælde har forbrugeren ret til at hæve aftalen uden kompensation og til at modtage en eventuel kompensation.
Ved opløsning i overensstemmelse med bestemmelserne i det foregående afsnit, tilbagebetaler operatøren det betalte beløb til forbrugeren hurtigst muligt, men senest 30 dage efter opløsning.
Hvis det viser sig umuligt at levere de bestilte produkter, vil Forretningen forsøge at levere erstatningsvarer. At der skal leveres ombytningsvarer, skal være klart og fuldstændigt angivet senest på leveringstidspunktet. Fortrydelsesretten kan ikke udelukkes ved ombytning af varer. Returforsendelsesomkostninger afholdes af forretningen.
Medmindre andet udtrykkeligt er aftalt, påhviler risikoen for beskadigelse og/eller tab af produktet Iværksætteren, indtil det er leveret til Forbrugeren eller Forbrugerens udpegede repræsentant og kommunikeret til Iværksætteren.
Artikel 12 – Transaktioner med forlænget løbetid
Under hensyntagen til de gældende fortrydelsesregler og en opsigelsesfrist på højst en måned har forbrugeren til enhver tid ret til at opsige en aftale indgået på ubestemt tid.
Den maksimale løbetid for en tidsubegrænset aftale er to år. Er kontrakten underskrevet, forlænges fjernkontrakten automatisk, hvorefter aftalen som aftale forlænges på ubestemt tid med et opsigelsesvarsel på maksimalt en måned efter aftalens forlængelse.
Artikel 13 – Betaling
Medmindre der er aftalt en anden dato, skal det skyldige beløb af forbrugeren betales inden for 14 dage efter begyndelsen af den fortrydelsesfrist, der er angivet i artikel 6, stk. Hvis aftalen leverer ydelser, udløber fristen 14 dage fra det tidspunkt, hvor forbrugeren modtager bekræftelse på aftalen fra den erhvervsdrivende.
Ved salg af produkter til forbrugere må generelle vilkår og betingelser ikke indeholde en forudbetaling på mere end 50 %. Når der er fastsat forudbetaling, kan forbrugeren ikke gøre nogen rettigheder gældende med hensyn til udførelsen af den pågældende ordre eller ydelser, før det aftalte forudbetaling er betalt.
Forbrugere er forpligtet til straks at indberette eventuelle unøjagtigheder i betalingsoplysninger, der er givet eller oplyst til forretningerne.
Hvis forbrugeren undlader at betale, har forretningen ret til at opkræve forbrugeren et rimeligt gebyr, med forbehold af lovmæssige begrænsninger, og underrette forbrugeren på forhånd.
Artikel 14 – Klageprocedure
Forretningen sørger for en fuldstændig åben klageprocedure og behandler klager i overensstemmelse med denne klageprocedure.
Reklamation over aftalens opfyldelse skal indgives til den erhvervsdrivende umiddelbart efter, at forbrugeren har opdaget manglen og give en fuldstændig og overskuelig beskrivelse.
Vi vil svare på klager indsendt til forhandlere inden for 14 dage efter modtagelsen. Hvis klagen forventes at tage længere tid at behandle, svarer virksomheden inden for 14 dage, kvitterer for modtagelsen og angiver, hvornår forbrugeren kan forvente at modtage et mere detaljeret svar.
Hvis klagen ikke kan løses gennem forhandling mellem parterne, bliver den en tvist, der er underlagt tvistbilæggelsesprocessen.
Artikel 15 – Tvister
Aftaler indgået mellem erhvervsdrivende og forbrugere, og som disse almindelige forretningsbetingelser gælder for, er udelukkende underlagt lovgivningen.
Tvister behandles kun af Tvistighedsnævnet, såfremt forbrugeren straks indgiver en klage til forretningen.
Tvister skal indgives skriftligt til Tvistighedsnævnet senest tre måneder efter, at tvisten er opstået.
Hvis en forbruger ønsker at forelægge en tvist for Tvistighedsnævnet, er forretningen bundet af denne mulighed. Hvis Forretningen ønsker det, vil Forbrugeren på Forretningens skriftlige anmodning oplyse, om han har indgået en kontrakt eller ønsker at få tvisten løst ved en kompetent domstol. Hvis forbrugeren ikke informerer forretningen om sit valg inden for fem uger, har forretningen ret til at indbringe tvisten for en kompetent domstol.
Tvistighedsudvalgets afgørelser er underlagt betingelserne i Tvistighedsudvalgets charter. Tvistighedsudvalgets afgørelser har form af bindende anbefalinger.
Hvis den erhvervsdrivende har opnået betalingsstandsning, er gået konkurs eller reelt har indstillet sin virksomhed, før Kommissionen har behandlet tvisten på et retsmøde og truffet endelig afgørelse, behandler Tvistighedskommissionen ikke tvisten eller vil bringe sin indgriben til ophør.
Artikel 16 – Supplerende vilkår
Yderligere vilkår eller afvigelser fra disse generelle betingelser må ikke forårsage skade for forbrugeren og skal registreres skriftligt eller på en måde, så forbrugeren nemt kan opbevare dem på en holdbar databærer
Gældende lov og jurisdiktion
8.1 Disse vilkår og betingelser skal fortolkes i overensstemmelse med det hollandske sprog, og i tilfælde af en tvist eller et krav, der opstår i forbindelse med disse vilkår og betingelser, skal en sådan tvist eller krav være underlagt de hollandske domstoles eksklusive jurisdiktion.
- Øvrige bestemmelser
9.1 copenhagenmuseum.com forbeholder sig retten til at trække eller ændre de generelle vilkår og betingelser til enhver tid. Hvis de generelle vilkår og betingelser ændres, vil copenhagenmuseum.com underrette sine medlemmer om disse ændringer og sende de generelle vilkår og betingelser til den sidst kendte e-mailadresse eller adresse.